Palvelimet, kotisivut ja verkkosivut yrityksille

Palvelimet järkevään hintaan myös pk-yrityksille

Compuline Oy on vuonna 1993 perustettu yritys, joka tarjoaa yrityksille turvallisia palveluja verkossa sekä korkealaatuisia asiantuntijapalveluja ja koulutusta.


Compuline Oy:llä on runsaasti kokemusta erilaisten palvelinten ja palvelujen tuottamisesta ja ylläpitämisestä verkossa  sekä erilaisten projektien läpiviennistä.Yritykselle tärkeä asia:

It-tukipalvelu

Meillä on usean vuoden kokemus palvelinten ja palvelinohjelmistojen turvallisesta ylläpidosta ja palveluiden tukipalvelut ja niiden laatu ovat meille tärkeitä asioita. Olemme erikoistuneet yritysten palvelimien tukipalveluiden tuottamiseen.  Tekninen tukemme toimii - kysy asiakkailtamme!

Tunnemme laajasti saatavilla olevia palvelinohjelmistoja ja meillä on kokemusta niiden käytöstä. Osaamme valita asiakkaalle sopivimmat ja auttaa niiden käyttöönotossa. Meiltä saa myös koulutus-, tuki- ja ylläpitopalveluja.

Osaamme rakentaa yritykselle luotettavan, toimivan ja helppokäyttöisen palvelinympäristön ja auttaa sen ylläpidossa. Voimme rakentaa asiakkaan vps-palvelimen tai pilvipalvelun palvelinympäristöömme. Jos asiakas haluaa, niin vps palvelin tai pilvipalvelu voidaan toteuttaa asiakkaan omille palvelimille. Tarjoamme jokaiselle yritykselle yksilöllistä palvelua.


Kokonaisvaltainen palvelu:

palvelimet, kotisivu, muu verkosivu, uusi visuaalinen ilme, 3d esittely, koulutus

Mikäli tarpeesi on hankkia yrityksellesi kotisivu tai jokin muu verkkosivu, niin autamme yritystäsi yksilöllisesti, mutta silti järkevään hintaan. Meillä on kattava yhteistyöverkko, josta löytyy ammattitaitoisia tekijöitä luomaan yrityksesi kotisivustolle uusi visuaalinen ilme.  Aina logon suunnittelusta toiminnan 3d esittelyyn.
 
Työntekijöistämme löytyy paitsi teknisiä asiantuntijoita, niin myös heitä, joilla on pedagogiset taidot ja usein vuosien kokemus kouluttajana toimimisesta.

Tarjoamme mahdollisuutta perustaa ja ylläpitää tehokas ja huokea järjestelmä asiakkaille, jotka haluavat karsia tarpeettomia IT kustannuksia tinkimättä kuitenkaan tietoturvan vaatimuksista.

- asiakkaat saavat parhaan vastikkeen rahoilleen ilman tarpeettomia kustannuksia
- turvalliset palvelimet
- ylläpidetyt ja päivitetyt ympäristöt
- toimivat tukipalvelut ( Keskimääräinen yritystuen vastausaika on ollut klo 8 ja 22 välisenä aikana alle tunnin. )


Turvallinen palvelin Suomesta

Compuline  Oy:n ylläpitämiä sivustoja on käytetty vuodesta 2002 asti. Olemme ylläpitäneet niin  verkko-oppimisympäristöjä kuin muitakin palvelinjärjestelmiä.

Palvelimet sijaitsevat suomen rajojen sisäpuolella. Ne ovat suoraan Compuline Oy:n hallinnassa. Jos asiakkaalla on oma domain-nimi, jota hän hallitsee, esim. yritys.fi, niin palvelut voidaan ohjata siten, että ne toimivat asiakkaan omalla domain -nimellä.